Telefonas rezervacijai: +370 686 52 666

Kviečiame pasimėgauti 5-ių patiekalų degustacine vakariene „Sepijų skonis“, kurią ruoš restorano „Rojalis“ šefas Tomas Meištininkas ir pristatys Italijos specialistai – Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Italija – Roma)!

MENIU
• Trumpa „Frantoio Montecchia“ 2017 metų derliaus alyvuogių aliejaus apžvalga;
• Dvigubas šaltas užkandis: aštuonkojų ir sepijų tartaras su trimis žiemos daržovių carpaccio: artišokai, Trevizo salota, cukinijos;
• Sicilietiška jūros gėrybių lazanija su Brontės pistacijomis;
• Sepijų troškinys su žirneliais ir „pecorino romano“ sūriu;
• Desertas: itališkas tortas „sbricciolata“.

PENKTADIENIS, KOVO 2
€45 asmeniui – 5 patiekalų degustacinis meniu
RENGINIO PRADŽIA 19:00 VAL.

Tęsdami naudotis svetaine, sutinkate naudoti slapukus. daugiau informacijos

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame "slapukus" (angl. cookies). Tęsdami naršyti šį puslapį nepakeisdami "slapukų" nustatymų arba paspaudę žemiau esantį mygtuką "Sutinku", Jūs pritariate "slapukų" naudojimui.

Uždaryti